Despre noi

Compania Marelvi a fost înfiinţată în anul 1995 cu capital exclusiv românesc, un business de familie întemeiat de către soții Mihalescul. Primii 5 ani de activitate s-au desfășurat în sectorul de retail electrocasnice şi a fost marcat de o creştere constantă. În paralel a dezvoltat şi propria reţea de Service pentru aproape toate produsele comercializate.

Începând cu anul 2000 Marelvi s-a orientat către distribuţie, identificând pe piaţa de electrocasnice oportunităţile ce au marcat dezvoltarea ulterioară a companiei.

An de an în portofoliul Marelvi au intrat branduri de prestigiu şi pe măsură ce a trecut timpul şi experienţa a devenit din ce în ce mai elaborată, ajungând astfel în topul celor mai importante firme de distribuţie electrocasnice. Anul 2007 aduce Marelvi în topul clasamentului jucătorilor din domeniu, ocupând poziția de lider.

Din aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator şi distribuitor al produselor frigorifice de uz casnic Liebherr pe piaţa românească. În prezent Liebherr și-a consolidat cota de piață în domeniul produselor frigorifice premium și a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din România.

Din 1 iulie 2016 Marelvi a preluat și operațiunile pentru aparate frigorifice de uz comercial Liebherr în România. Echipamentele sunt concepute pentru a fi integrate într-un concept HACCP şi îndeplinesc cerințelor unui plan de igienă alimentară optim. Liebherr oferă o gamă largă de produse din industria hotelieră și catering, retail alimentar, brutării și patiserii, laboratoare de cercetare, industria băuturiilor, alimente congelate și înghețată.

Astăzi, Marelvi se numără printre primii trei cei mai importanţi distribuitori naţionali de echipamente electronice şi electrocasnice din România, la sfârşitul anului 2017 cifra de afaceri înregistrată fiind de aproximativ 249 701 000 Ron.

Valorile noastre

Profesionalism
Respect
Orientare către client
Integritate
Spirit de echipă
Responsabilitate
familia mihalescu marelvi

Evoluţia Marelvi:

1995 înfiinţarea companiei
1998 dezvoltarea propriei reţele de Service
2000 primul contract de distribuţie
2005 primele contracte de distribuţie în exclusivitate
2007 lider în distribuție
2008 contract de exclusivitate cu Liebherr
2015 cifra de afaceri de aproximativ 190 420 000 RON
2016 contract de distribuţie Liebherr- divizia comerciale