Marelvi, distribuitorul de electronice și electrocasnice preia distribuția brandului Faber în România

Marelvi, compania care distribuie electronice și electrocasnice, fondată în 1995 de familia Mihalescul din Rădăuți (jud. Suceava), anunță parteneriatul cu brandul Faber, specialist în domeniul hotelor.

“Compania Marelvi își completează portofoliul cu un brand de renume internațional –Faber. Am ales brandul Faber, un adevărat specialist în domeniul hotelor ce inovează constant și poate avea un impact major asupra designului bucătăriilor din România. Tehnologia inovatoare Faber îmbunătățește calitatea aerului de peste 60 de ani și odată cu aceasta și calitatea vieții, oferind un sentiment de bunăstare, confort ridicat și armonie în orice casă. Astfel, mi-aș dori ca în următorii ani cât mai mulți români să se bucure de experința Faber și să beneficieze de avantajele inovațiilor patentate de către acest brand”, a declarat Daniela Bîzgan – Director General Marelvi.

Daniela Bîzgan
Director General Marelvi

Grupul Faber deține în prezent unități de producție în 8 țări, pe 4 continente. Iar datorită angajamentului companiei, a tenacitățiii și dinamismului, Faber continuă să crească. În 2004, Franke devine acționarul principal al grupului, iar începând cu anul 2005, Faber devine în totalitate parte a Grupului Franke.

Businessul deținut de familia Mihalescul a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 261 de milioane de lei, în creștere cu 5% față de anul precedent și un profit de 5,8 milioane de lei, valoare similară cu cea din 2017, potrivit site-ului Termene.ro. În cadrul companiei activează un număr de 166 de angajați, în creștere de la 114 în 2017.