marelvi_daewoo_20_ani

Dongbu Daewoo Electronics, de 20 de ani in Romania

Producatorul de electrocasnice Dongbu Daewoo Electronics a sarbatorit Vineri, 15 mai, la Gura Humorului aniversarea a 20 de ani de prezenta pe piata din Romania. Evenimentul a fost realizat in colaborare cu compania Marelvi, distribuitor al produselor Daewoo in Romania, care de asemenea a sarbatorit 20 de ani de activitate.
Evenimentul a avut loc la hotelul Best Western din Gura Humorului, unde au fost prezenti majoritatea partenerilor din retailul romanesc. Acestia s-au bucurat de prezenta presedintelui grupului Dongbu Daewoo Electronics, domnul Shin Jung Soo.

Presedintele Grupului Dongbu Daewoo Electronics, a mentionat faptul ca: „ Dongbu Daewoo Electronics investeste foarte multe resurse in cercetare si in dezvoltarea de noi produse. Producem anual milioane de unitati din diferite categorii de produse, pentru consumatorii din intreaga lume, iar acest lucru ne permite sa cream produse noi, care sa vina in intampinarea nevoilor specifice consumatorilor din fiecare tara.”
Directorul general al reprezentantei producatorului coreean in Romania, domnul Chan Ryu si-a exprimat convingerea ca: “ Piata romaneasca a devenit matura. Perioada in care pretul produselor trebuia sa fie mic pentru a vinde mult nu a avantajat nici producatorii si nici consumatorii. Daewoo Electronics doreste sa revina in elita producatorilor de electrocasnice, iar calitatea produselor Daewoo sa fie principalul criteriu in alegerea cumparatorilor si nu pretul. Calitatea inseamna sa ii vinzi clientului sau potentialului client exact ceea ce are nevoie, iar nevoia de a avea un produs cu o viata lunga de functionare si cu costuri mici a devenit prioritara.”

Proprietarul companiei Marelvi, Dumitru Mihalescul, a tinut sa multumeasca tuturor partenerilor sai pentru foarte buna colaborare din acesti ani aratand ca relatiile s-au consolidat an de an si formam acum cu totii ”o mare familie”. El s-a aratat onorat de prezenta la acest eveniment a presedintelui grupului Dongbu Daewoo Electronics din Seoul-Koreea, domnul Shin Jung Soo dar si a directorului general al reprezentantei din Romania, domnul Chan Ryu, exprimandu-si increderea ca impreuna vor realiza proiecte de succes pe piata romaneasca. ”20 de ani au trecut destul de repede. Nu a fost usor dar cand ai trecut cu succes peste toate greutatile satisfactia nu se poate exprima in cuvinte. Sunt multumit de ceea ce am realizat in acesti 20 de ani. Vreau sa cresc in continuare compania cu produse si servicii noi pentru piata romaneasca pentru a dezvolta aceasta piata, pentru a crea locuri de munca.”, a declarat Mihalescul.

La acest eveniment a fost prezentata gama de produse pentru anul 2015 care cuprinde o gama variata de produse unice, inovative. Printre acestea se numara: singura masina de spalat cu montare pe perete din lume, Daewoo Mini Drum, cu o capacitate de spalare de 3 kg si gama de produse Retro, alcatuita din frigidere si cuptoare cu microunde. Prin gama de produse Retro, Dongbu Daewoo Electronics isi doreste sa aduca o pata de culoare si eleganta in bucatariile consumatorilor din Romania.

Cu noua gama de produse, Dongbu Daewoo Electronics isi doreste sa fie cat mai aproape de nevoile consumatorilor si sa le ofere produse de o calitate ridicata, cu o durata de viata mai lunga, care sa se integreze perfect in viata de zi cu zi a acestora.
Producatorul coreean Dongbu Daewoo Electronics este prezent pe piata din Romania din anul 1995. In prezent biroul din Bucuresti coordoneaza activitatile comerciale, logistice, de marketing si de service pentru Romania, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Polonia, Slovenia, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Serbia.

Distributia produselor Daewoo Electronics in Romania este realizata in parteneriat cu Marelvi Impex SRL, un important distribuitor de produse electronice si electrocasnice din Romania.
Cei 20 de ani de prezenta in piata din Romania ofera echipei Dongbu Daewoo Electronics experienta necesara pentru a obtine o crestere sustenabila si pentru a castiga increderea consumatorilor in produsele Daewoo Electronics.

Preluare: www.wall-street.ro