Prelucrarea datelor cu caracter personal

  1. Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Această Politică privind Confidențialitatea Datelor cu Caracter Personal (în continuare „Politica de confidențialitate”) are ca scop informarea dumneavoastră în legătură cu:

  • Angajamentele Marelvi față de protecția Datelor cu Caracter Personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46/CE sau Regulamentul General privind Protecția Datelor (în continuare „GDPR”);
  • Modul în care Marelvi colectează și Prelucrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal obținute:
    • prin intermediul site-urilor sale web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil;
    • prin intermediul rețelei noastre de magazine;
    • în activitatea de distribuție și/sau alte activități adiacente desfășurate; și
    • în contextul unui proces de recrutare sau angajare, cu respectarea legilor aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal.
  • Politica globală Marelvi privind confidențialitatea datelor cu caracter personal.

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acesteia.

 

  1. Cine suntem noi

S.C. MARELVI IMPEX S.R.L. (Marelvi), având sediul social în Rădăuți, Calea Cernăuți nr.114, județul Suceava, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J33/393/1995, având CUI RO7282405, colectează și prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în calitate de Operator de date, cu respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal si cu respectarea optiunilor dvs. liber exprimate, acolo unde se impune solicitarea Consimțământului dvs. 

Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor.

Este posibil să furnizăm Note de informare suplimentare în anumite cazuri când colectăm sau prelucrăm Date cu Caracter personal despre dvs. Aceste Note suplimentare trebuie citite împreună cu această Politică de Confidențialitate.

 

  1. Cum ne puteti contacta

Suntem întotdeauna deschiși să aflăm părerile dumneavoastră și să vă furnizăm orice informații suplimentare privind prelucrarea datelor dvs. personale. De-asemenea, vă stăm la dispoziție oricând cu clarificări privind Politica noastră de confidențialitate, Politica de cookie-uri, Notele de informare, Politica globală Marelvi privind confidențialitatea datelor personale etc. și vă îndemnăm chiar să ne contactați: în atenția Responsabilului Marelvi cu protecția datelor, fie pe email pe adresa dpo@marelvi.ro, fie prin poștă sau curierat la adresa sediului nostru: Str. Calea Cernăuți, nr. 114, Rădăuți, județ Suceava, cod poștal 725400, fie prin fax la numărul de fax: 0230.564005 sau personal la sediul Marelvi.

Aceste date de contact pot fi folosite și pentru a vă exercita drepturile, așa cum sunt ele prevăzute în Regulamentul GDPR.

 

  1. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“Persoana vizată”). O persoana fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea/divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea/combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

Consimțământ” înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca Datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.

 

D1. Marelvi colectează și prelucrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal prin intermediul site-urilor sale web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil, atunci când accesați: www.marelvi.ro, www.demax.ro, https://practicelectrocasnice.ro, https://nobeltek.ro, https://extra.daewoo-electrocasnice.ro, https://toshiba-home.ro, www.faberspa.ro, https://serreno.ro, platforma b2b Marelvi și/sau orice alt site web care afișează această Politică de Confidențialitate (împreună, ”Site-urile”).

 

În majoritatea cazurilor, prelucrăm date personale direct de la dumneavostră, în urma unor acțiuni pe care le inițiați în mod direct în relația cu noi, în general prin mijloace electronice. Spre exemplu, prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

  • Atunci când vă creați un cont pe site și ne oferiți informații precum: numele, prenumele și adresa de e-mail;
  • Atunci când plasați o comandă pe site: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de facturare, detalii de facturare, numărul de telefon și metoda de plată aleasă;
  • Atunci când selectați ca modalitate de plată a comenzii ”Plata cu cardul” și completați datele personale legate de cardul dvs. sau a persoanei care deține acel card: numele și prenumele, numărul cardului, data expirării luna/anul, codul CCV al cardului (numărul din 3 cifre de pe spatele cardului);
  • Atunci când vă abonați la newsletter sau vă abonați pentru a primi informații despre podusele vizualizate, coșul dvs. și produsele uitate în coș, recomandări, despre produsele favorite reintrate în stoc, alte promoții și noutăți, despre tehnologii noi, despre sondaje și întrebări legate de comanda efectuată pe site, alte informații de marketing sau publicitate etc.: adresa de email;
  • Atunci când completați și trimiteți formularului de retur: numele, prenumele, adresa, număr de telefon, adresa de e-mail, semnătura, număr de retur, număr și dată factură de achiziție, motivul returnării, opțiunea de retur, banca și contul bancar (în funcție de opțiunea de retur);
  • Atunci când faceți o sesizare privind lipsa facturii sau a certificatului de garanție: numele, prenumele. adresa de email, detalii privind achiziția,numărul de telefon dacă sesizarea se face telefonic;
  • Atunci când solicitați servicii pentru clienți sau ne contactați sau, în general, atunci când comunicați cu o echipă de relații cu clienții din cadrul Marelvi: numele, prenumele, detalii privind serviciile solicitate, adresa de email, numărul de telefon dacă solicitarea se face telefonic;
  • Atunci când accesați pagina noastră de Facebook sau Google logat fiind în contul dvs. de Facebook/Google veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către Marelvi. Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri: https://www.facebook.com/about/privacy, https://policies.google.com/privacy;
  • Atunci când participați la un concurs, program sau campanie desfășurată pe Facebook sau Instagram: id facebook, id Instagram, numele, prenumele;
  • Atunci când ați câștigat la un concurs, promoție sau joc desfășurat pe Site-urile noastre: numele, prenumele, adresa de livrare. În mod exceptional, anumite date cu caracter personal precum CNP-ul ar putea fi necesare în funcție de tipul de acțiune la care ați participat;
  • Atunci când participați la un sondaj de marketing: număr de telefon sau adresa de email, informații de marketing (obișnuințe, preferințe/comportament);
  • Atunci când participați la Campaniile noastre de extragaranție, în timpul înregistrării online: nume, prenume, adresa, adresa de email, număr telefon, date despre produsul pentru care se înregistrează garanția suplimentară (denumire, serie fabricație, document achiziție, emitent factură/nume magazin, data achiziției);
  • Atunci când vă exprimați opinia (review produs) cu privire la un produs comercializat pe site-ul web: nickname, detalii recenzie, fotografii;
  • Atunci când postați comentarii sau poze pe paginile noastre de social media sau atunci când ne adresați întrebări, reclamații sau cereri prin intermediul paginilor noastre de sociale media: respectivul comentariu, pozele, inclusive orice Date cu Caracter Personal conținute de acel comentariu (nume, id, date pe care le puteți furniza în acel proces);
  • Atunci când utilizați plugin-uri pentru Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube;
  • Atunci când ne furnizați în alt mod Date cu Caracter Personal, prin interacțiunile avute cu Marelvi;
  • Este posibil, de-asemenea, să primim Date cu Caracter Personal despre dumneavoastră de la diferite terțe părți, cum ar fi comercianții terți online sau cu amănuntul, în cazul în care cumpărați produsele noastre prin intermediul respectivelor terțe părți, sau de la furnizorii de analize, cum ar fi Google și rețelele de publicitate (consultați Politica noastră privind Cookie-urile pentru mai multe informații).

 

De asemenea, prelucrăm date personale și în mod automat. Spre exemplu, vizitatorii Site-urilor trimit automat la navigarea pe oricare din paginile site-ului nostru o serie de date tehnice cum ar fi: adresa IP, tipul browser-ului, sistemul de operare a echipamentului folosit etc. Folosim astfel de date pentru a studia statisticile referitoare la navigarea pe site, în scopul îmbunătățirii experienței vizitatorilor acestuia.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.

Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activităților (profilare) și interacțiune cu site-ul, folosim un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online (Retargeting.bz) prin care colectam în mod automat și stocăm următoare date cu caracter personal: e-mail, număr de telefon, nume, prenume, oras, județ, adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totală comandă, preț individual produse comandate, variații de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagină, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poză, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variație, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.

Site-ul nostru www.demax.ro folosește cookie-uri first party și va da acces lui Retargeting.biz la aceste informații. Acest cookie este plasat de acest site și, prin urmare, poate fi folosit doar în legătura cu acest site. În consecință, o legatură între monitorizarea internă a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibilă prin acest cookie.

Alte date tehnice sunt colectate așadar prin intermediul fișierelor de tip cookies și tehnologii similare, atunci când vizitezi Site-urile sau interacționezi cu reclamele noastre întâlnite la navigarea pe internet. Mai multe detalii despre cookie-urile și tehnologiile similare folosite găsești în secțiunea Politica de cookie-uri de pe Site-uri.

De asemenea, colectăm, utilizăm și distribuim date agregate precum datele statistice sau demografice în diferite scopuri. „Date agregate” se referă la informații care pot rezulta din Datele dumneavoastră cu Caracter Personal dar care nu vor dezvălui în mod direct sau indirect identitatea dumneavoastră, e.g., date agregate referitoare la toți vizitatorii Site-urilor noastre.

Nu colectăm și nu prelucrăm date sensibile incluse de Regulamentul GDPR în categorii speciale de date cu caracter personal, cum ar fi date cu caracter personal care ar putea dezvălui rasa sau apartenența etnică, opinii politice, credințe religioasă sau filosofice sau statului de membru a unui sindicat și prelucrearea de date genetice, biometrice cu scopul de a identifica o persoană fizică, data privnd sănătatea sau date legate de viața sexuală sau înclinațiile sexuale ale unei persoane fizice.

De asemenea, nu colectăm și nu prelucrăm date personale ale minorilor sub vârsta de 16 ani. Site-urile noastre nu sunt destinate copiilor.

 

D2. Marelvi colectează și Prelucrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal obținute prin intermediul rețelei noastre de magazine:

  • Atunci când intrați în magazinele noastre, prin intermediul camerelor de supraveghere video amplasate în locații: imaginea, comportamentul dvs.;
  • Atunci când achiziționați produse din magazinele noastre și vi se emit documentele aferente vânzării: nume, prenume, adresă;
  • Atunci când operăm documentele în sistemul nostru de gestiune și contabilitate (creare PF, generare BF/factură, încasare etc);
  • Atunci când vă livrăm produsul achiziționat: nume, prenume, adresa de livrare, număr de telefon pentru completarea fișei de transport;
  • Atunci când plătiți cu cardul produsele achiziționate: nume, prenume, date bancare, valoarea încasată;
  • Atunci când vă completăm certificatul de garanție al produsului: numele, prenumele, codul produsului, seria, magazinul emitent, semnătura, adresa;
  • Pentru a primi comunicări promoționale sau newslettere de la noi sau pentru ca noi să putem efectua cercetări sau studii de piață, crea statistici și urmări și monitoriza vânzările și comportamentul consumatorului, sau pentru a efectua apeluri telefonice de evaluare a satisfacției consumatorului, este posibil să ne furnizați: prenumele, numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, informații de marketing (obișnuințe / preferințe / comportament);
  • Atunci când comunicați datele dumneavoastră pentru serviciile post-vânzare, inclusiv atunci când apelați call center-ul nostru sau evaluați produsele și serviciile oferite, sau solicitați intervenția de service (garanție sau post garanție) sau înlocuirea produsului, este posibil să ne furnizați prenumele și numele, numărul de telefon, adresa, adresa de email, informații de marketing (obișnuințe / preferințe / comportament și alte date care rezultă din evaluarea clientului), informații despre produsul dumneavoastră care necesită service (e.x. codul produsului, defecte identificate și reparații), precum și vocea dumneavoastră și alte date cu caracter personal furnizate în cadrul apelurilor către call center-ul nostru.
  • Atunci când achiziționați produse în regim schimb 1 la 1 sau când participați la campaniile noastre de buy-back sau de colectare/predare deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE), pentru operațiunile de preluare DEEE: numele, prenumele, produsul achiziționat, date despre DEEE predat;
  • Atunci când participați la un concurs, program sau campanie desfășurată în magazinele noastre: numele, prenumele, produs achiziționat, document ;
  • Atunci când ați câștigat la un concurs, promoție sau joc desfășurat în magazinele noastre: numele, prenumele, adresa de livrare. În mod exceptional, anumite date cu caracter personal precum CNP-ul ar putea fi necesare în funcție de tipul de acțiune la care ați participat;
  • Atunci când interacționați cu consilierii noștri din magazine pentru informații privind produsele și serviciile Marelvi;
  • Atunci când achiziționați în rate produse din magazinele noastre, pentru întocmirea contractelor de credit/rate, prelucrăm Datele dvs. cu caracter personal în numele furnizorilor noștri de credite, în calitate de Persoană împuternicită;
  • Atunci când folosiți serviciile de PayPoint existente în unele dintre locațiile noastre pentru plata facturilor, prelucrăm Datele dvs. personale în numele PAYPOINT SERVICES SRL, în calitate de Persoană împuternicită;
  • Atunci când accesați rețeaua noastră wireless din magazine pentru acces la internet: date tehnice, paginile web accesate, traficul efectuat etc.;
  • Atunci când participați la campaniile noastre pentru impulsionarea vânzărilor: numele, prenumele, adresa, date despre produsele achiziționate;
  • Este posibil să primim Date cu Caracter Personal despre dumneavoastră de la diferite terțe părți, cum ar fi comercianții terți cu amănuntul, în cazul în care cumpărați produsele noastre prin intermediul respectivelor terțe părți.

 

D3. Marelvi colectează și Prelucrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal obținute în activitatea de distribuție și/sau alte activități adiacente desfășurate:

  • Datele cu caracter personal colectate și prelucrate de Marelvi în contracte, pentru execuția contractului și pe parcursul relației comerciale cu Clientul:
    • Numele și prenumele, funcția în cadrul companiei, semnătura, adresa de e-mail si număr de telefon ale: reprezentantului legal/ administrator, responsabili contractuali (comercial/ financiar/ dpo), responsabili puncte de lucru, responsabili alte altor departamente (service, facturare etc);
    • Numele și prenumele, funcția, semnătura, CNP, serie și număr CI, adresa de domiciliu, copie CI ale reprezentantului legal al Clientului (persoana cu drept de semnătură în bancă, cea care este și avalistul biletului la ordin) pentru semnarea Anexei 3 la contract;
    • Numele și prenumele, CNP, serie, număr, data eliberării și emitentul CI, adresa de domiciliu ale reprezentantului legal al Clientului și ale soției/soțului acestuia pentru semnarea Anexei 4 la contract;
    • Nume, prenume, funcție, adresa de email, număr de telefon, semnătura ale: reprezentantului legal/ administrator, responsabili contractuali (comercial/ financiar/ dpo), responsabili puncte de lucru, responsabili alte altor departamente (service, facturare etc) pe formularul de actualizare a datelor;
    • Adresa de email, număr de telefon: pentru trimiterea de înștiințări din partea Marelvi și/sau a Partenerilor Marelvi privind executarea contractului (de exemplu privind primirea unor colete cu marfa comandată/înlocuită transmisă prin curierat).
    • Adresa de e-mail: transmiterea electronică a facturilor/documentelor, confirmarea comenzilor, atenționare privind limita de credit contractuală, situația facturilor depășite la scdență, transmiterea Ofertei de distribuție (Anexă la contract), transmiterea de informări privind modificări majore în organigrama Marelvi.
  • Pentru transmiterea de:
    • newslettere, oferte comerciale, informări, sondaje: adresa de email, număr telefon mobil;
    • informări legislative din domeniul protecției mediului, colectarea selectivă, reciclare și alte subiecte compatibile cu acestea: adresa de email;
    • informări privind activitățile post-vânzare, cuprinzând servicii de retail cu clienții, informarea utilizatorilor/clienților privind evaluarea produseor și serviciilor oferite, evaluarea calității serviciilor de reparații și întreținere a produselor comercializate prin activitatea desfășurată în cadrul departamentului de mentenanță și reparații, efectuarea intervenției de service, înlocuiri de produse etc: adresa de email;
    • informări aferente activităților de marketing (invitații la evenimente și traininguri, concursuri, campanii de incentivare și extragaranție, lansări de produse și tehnologii noi, felicitări de sărbători sau ocazii speciale) organizate de Marelvi.
  • Pentru participarea la traininguri sau evenimente organizate de Marelvi, în țară și străinătate: numele și prenumele, date documente (Pașaport sau CI) ale angajaților Clientului sau administratorului legal și/sau însoțitorilor;
  • În cadrul campaniilor de incentivare: numele, prenumele, CNP-ul angajaților Clientului, adresa de livrare;
  • Pentru folosirea platformei B2B Marelvi: date de conectare, adresa de email, funcția, număr de telefon, tip acces, numele, prenumele ale persoanelor împuternicite de Client pentru a avea acces în Portalul B2B Marelvi, pe contul Clientului, colectate în cadrul procesului de înregistrare client/creare cont acces portal B2B/ completare date de contact
  • Atunci când participați la evenimente la care Marelvi realizează poze sau videoclipuri care pot cuprinde imaginea și, dacă este cazul, vocea dumneavoastră;
  • Imaginile care rezultă din fotografierea/filmarea video, precum și din orice reproduceri sau adaptări ale imaginilor pentru publicitate colectate în cadrul workshopurilor, trainingurilor organizate de Marelvi;

 

D4. Marelvi colectează și Prelucrează Datele dumneavoastră cu Caracter Personal obținute în contextul unui proces de recrutare sau angajare, cu respectarea legilor aplicabile privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal.

 

Acest proces este văzut, în întregimea sa, ca o sumă de etape parcurse în vederea selectării de către Societate a candidaților celor mai potriviți pentru a se alătura echipei noastre, conform criteriilor de selecție.

Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când ne transmiteți CV-ul dumneavoastră sau când candidați pentru un loc de muncă prin intermediul unui formular de înregistrare online sau un website de căutare de locuri de muncă ori atunci când datele dumneavoastră cu caracter personal ne sunt transmise de terțe entități de recrutare.

Nicio candidatură și nicio participare la un interviu nu va da naștere unei relații de muncă sau vreunui alt contract între Marelvi și dumneavoastră. Depunerea CV-ului și a candidaturii dumneavoastră nu obligă compania noastră să aibă în vedere candidatura dumneavoastră, să vă acorde un interviu sau să vă facă o ofertă de muncă. Dacă în urma unei candidaturi depuse de către dumneavoastră Marelvi vă oferă un loc de muncă, respectiva ofertă de muncă va fi condiționată de semnarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor scrise de angajare și de respectarea de către dumneavoastră a oricăror alte solicitări rezonabile din partea noastră.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm și le folosim în legătură cu dumneavoastră sunt:

  • Date de identificare și date de contact (cum sunt: numele, titulatura, data nașterii, adresa, adresa de email, numărul de telefon, naționalitatea, genul);
  • Funcția pentru care vă depuneți candidatura
  • Educația și detaliile privind cursurile de calificare absolvite – cum ar fi: istoricul studiilor absolvite, informații academice și profesionale;
  • Experiența profesională – informații despre angajator, ocupația și funcția deținută, principalele activități și responsabilități, istoricul locurilor de muncă (inclusiv CV-ul și datele de contact ale persoanelor care vă recomandă);
  • Competențe personale relevante pentru funcția pentru care vă depuneți candidatura – cum ar fi competențe de comunicare, competențe organizatorice/manageriale, competențe digitale, permis de conducere și orice alte competențe legate de post;
  • Marelvi prelucrează datele cuprinse în cazierul judiciar numai în condiții speciale, atunci când prelucrarea este prevăzută de legea aplicabilă. În fiecare astfel de caz, această cerință va fi afișată în anunțul pentru locul de muncă. Dacă respectiva informație nu este postată în anunțul pentru locul de muncă, înseamnă că nu anticipăm și nici nu acceptăm prelucrarea unor astfel de date pentru o anumită funcție;
  • Alte informații pe care pe care le considerați necesare pentru procesarea candidaturii dumneavoastră și pe care ni le furnizați în mod voluntar prin CV și/sau scrisoarea de intenție (de ex. fotografia dumneavoastră);
  • Informațiile pe care ni le furnizați în timpul procesului de selectare, precum rezultatele testelor, informațiile pe care ni le furnizați în timpul interviurilor, informațiile suplimentare pe care decideți să ni lecomunicați ca fiind relevante în procesul de recrutare și selectare.

 

Astfel cum este permis prin lege, putem, de-asemenea, contacta fostul (foștii) dumneavoastră angajator(i) pentru a obține informații cu privire la locul de muncă și responsabilitățile profesionale anterioare.

Vom utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal doar pentru procesul de recrutare în curs de desfășurare.

În cazul în care nu ne furnizați categoriile de informații menționate mai sus, necesare pentru a vă lua în considerare pentru poziția la care aplicați, nu putem procesa cu succes candidatura dumneavoastră.

  1. În ce scopuri prelucrăm datele personale și care sunt temeiurile prelucrării

În măsura permisă de lege, Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în următoarele scopuri și pe baza următoarelor temeiuri legale:

  1. Pentru a vă permite să navigați și să utilizați toate funcționalitățile Site-urilor noastre web

 

  1. Pentru a vă oferi produsele și serviciile magazinelor noastre (online și/sau magazinele fizice):

În funcție de caz, acesta poate include:

  • crearea și administrarea contului tau în magazinul online;
  • prelucrarea comenzilor tale, inclusiv preluarea, validarea, facturarea, plata, încasarea valorii mărfurilor și expedierea acestora;
  • rezolvarea solicitărilor tale de orice natură referitoare la o comandă, ori la bunurile sau serviciile achiziționate de la noi;
  • returnarea produselor conform prevederilor legale, în urma solicitării tale;
  • rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  • acordarea de finanțări în colaborare cu partenerii noștri;
  • preluare DEEE în cadrul campaniilor de colectare, buy-back, achiziții schimb 1:1 etc;
  • asigurarea serviciilor de garanție și post garanție;
  • servicii asociate contului dvs. pe site (produse favorite, alerte de preț etc.);
  • asistența/suport pentru clienți și potențiali clienți;
  • soluționarea problemelor/solicitărilor de service, garanție, extra-garanție și post-garanție;

 

  1. Pentru a încheia un contract de muncă cu dumneavoastră dacă candidatura dumneavoastră este de succes, inclusiv în vederea activităților de administrare a personalului, pentru a face demersurile prealabile încheierii contractului de muncă și pentru desfășurarea conform legii și contractului dvs. de muncă în cadrul companiei;

 

  1. Pentru analiza CV-ului dvs.:
    • în vederea selectării la un interviu și/sau a angajării;
    • în legătură cu administrarea, evaluarea și gestionarea candidaturii dumneavoastră pentru postul respectiv, inclusiv pentru a stabili dacă corespundeți rolului pentru care ați aplicat și pentru a vă informa în legătură cu evoluția candidaturii dumneavoastră;
    • pentru a desfășura verificări privind istoricul dumneavoastră, precum solicitarea de recomandări de la foști angajatori ai dvs. Cu respectarea legii aplicabile, Marelvi poate efectua verificări ale istoricului dvs. pentru anumite poziții (precum cele manageriale). În astfel de cazuri, oferta de muncă poate fi condiționată de finalizarea cu succes a oricăror verificări ale istoricului dumneavoastră (ca de exemplu, solicitarea de recomandări de la foști angajatori), cu respectarea legii aplicabile;
    • de a respecta obligațiile legale ale Societății, cum ar fi prelucrarea de informații despre naționalitatea dumneavoastră sau despre situația vizei pentru a respecta legile privind imigrația și cele privind relațiile de muncă;
    • în cazul activităților de practică, proiectelor legate de activitățile de practică sau legate de implementarea acestora

 

În toate aceste cazuri, prelucrarea datelor dvs. personale este necesară pentru încheierea și executarea unui contract între dvs. si Marelvi.

De asemenea, anumite prelucrări de date sunt impuse de legislația fiscal-contabilă în vigoare, cum ar fi: plata impozitelor și a contribuțiilor relevante, raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile, arhivarea datelor conform legislației aplicaile, scopuri statistice, publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate în concursuri promoționale organizate etc.

Temeiul legal pentru aceste prelucrări de date este prevăzut în Regulamentul GDPR, în art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) și lit. c (îndeplinirea unei obligații legale).

  1. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Pentru a oferi cea mai bună experiență de cumpărare clienților noștri, Marelvi se află într-o continuă dezvoltare. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătura cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetări de piață.

Temeiul legal pentru aceste prelucrari de date este prevazut in Regulamentul RGPD in art. 6 alin. 1 lit. b (executarea unui contract) pentru chestionarele legate de comenzi sau lit. a (consimțământul) pentru comunicările cu clienții existenți în scopul îmbunătățirii activității Marelvi.

  1. Pentru promovare (marketing)

Deoarece dorim să vă ținem la curent cu cele mai bune oferte, vă putem trimite prin canalele de comunicare electronică: e-mail, SMS, notificări pe telefon, notificări în browser etc., informații cu privire la:

  • produsele și serviciile similare ori complementare celor cumpărate sau pentru care ai arătat interes de cumpărare;
  • newsletter, campanii, marketing de e-mail;
  • comunicări comerciale, lansări de produs, oferte de lichidare stoc, oferte comerciale generale sau personalizate;
  • invitații de a participa la chestionare sau sondaje privind dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor Marelvi;
  • invitații de a participa la evenimente, traininguri, workshop-uri:
  • organizarea de concursuri, promoții, campanii. Dacă sunteți de acord, puteți participa la concursurile și campaniile cu premii organizate de noi și/sau partenerii noștri. Participarea dumneavoastră la astfel de campanii este voluntară. Prin urmare, dumneavoastră alegeți să ne oferiți Date cu Caracter Personal prin completarea formularelor de participare de pe Site-urile noastre web sau a unor formulare similare prevăzute de regulamentele campaniilor promoționale.

Tot în scop de marketing, folosim pe Site-uri anumite date cu privire la comportamentul tău de cumpărător (de exemplu, produsele cumpărate sau vizualizate ori cele adăugate în lista de Favorite pentru a-ți crea un profil, în scopul personalizării mesajelor de marketing sau în scopul analizării datelor statistice.

Cu scopul de a profila, monitoriza și a trimite comunicări și oferte personalizate, folosim pe www.demax.ro Retargeting.bz (Adresa: Str. Nicolae Caramfil, Nr. 49, Etaj 1, Sector 1, București, Cod Unic de Înregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Înreg. Registrul Comerțului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Număr de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online. Aceste activități nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecință a folosiri aceastei profilări este pentru ca utilizatorii să primească reduceri și oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta să nu mai fie profilat sau să nu mai primească comunicări comericiale, fără niciun efect, altul în afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.

Comunicările de marketing sunt realizate pe baza consimțământului pe care ni l-ați acordat în prealabil, de exemplu, printr-un clic pe butonul “Abonează-mă!” din cadrul secțiunii Abonează-te la newsletter! sau prin completarea în mod direct sau prin intermediul terților în care avem încredere și cu care avem semnate contracte și acorduri de confidențialitate a unor formulare/acorduri similare.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor mai sus menționate, sunt voluntare. Consimțământul trebuie să aparțină Persoanei vizate efectiv și trebuie acordat în mod liber, specific, informat, clar și demonstrabil. Ca urmare, ai posibilitatea de a accepta sau respinge, la momentul colectării, prelucrarea facuta în scopuri de marketing și/sau profilarea, în prezent sau în viitor.

În cazul în care consimțământul dvs. constituie temeiul pentru prelucrarea Datelor Personale de către Marelvi, trebuie să știi că poți să te răzgândești și să-ți retragi Consimțământul în orice moment, astfel:

  • prin click pe link-ul de dezabonare din cadrul mesajului primit. În toate mesajele pe care le trimitem există posibiltatea de a te dezabona, având ca efect oprirea viitoarelor trimiteri a acestor tipuri de informații;
  • direct din Contul tau creat pe www.demax.ro, din meniul Newsletter se debifează opțiunea pentru care doriți să vă retrageți Consimțământul; sau
  • prin contactarea Responsabilului Marelvi cu protecția datelor personale, la adresa de email: dpo@marelvi.ro.

Spre exemplu, dacă vă retrageți consimțământul nu vă vom mai putea transmite ofertele și invitațiile noastre sau nu veți putea participa la campaniile, concursuri, sondajele și chestionarele noastre promovate în mediul online, pe Site-uri, pe rețelele de socializare, în magazinele noastre fizice sau ale partenerilor noștri.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv).

Temeiul legal pentru aceste prelucrări de date pentru marketing direct este prevăzut în Regulamentul GDPR in art. 6 alin. 1 lit. a (consimtamant).

 

  1. Pentru protejarea intereselor noastre legitime

Există situații în care prelucrăm date personale prin utilizarea sau transmiterea către terți de informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertatile fundamentale ale Persoanei Vizate:

  • măsuri de protecție a Site-urilor și a utilizatorilor acestora față de atacurile cibernetice;
  • măsuri de prevenire, detectare și investigare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • securitatea obiectivelor și a persoanelor, precum și analizarea și gestionarea riscurilor comerciale;
  • în cazul în care vizitați sediile noastre, există zone supravegheate video;
  • apărarea drepturilor și intereselor în justiție: pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care am putea fi implicați;
  • măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

 

Temeiul legal pentru aceste prelucrări de date este prevazut în Regulamentul GDPR în art. 6 alin. 1 lit. f (interesul legitim).

  1. Consimțământul unei terțe părți

În cazul în care ne furnizați Date cu Caracter Personal ale unor terțe părți (cum ar fi situația în care faceți o plângere cu privire la produsul unui membru al familiei), trebuie să vă asigurați că ați notificat respectiva terță parte înainte de a ne comunica Datele sale cu Caracter Personal, aratându-i această Politică de Confidențialitate, explicându-i că Datele sale cu Caracter Personal vor fi prelucrate în conformitate cu această Politică de Confidențialitate, și obținând consimțământul său, dacă este cazul.

  1. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Pentru a facilita desfășurarea activităților în legătură cu scopurile prelucrării anterior detaliate, putem transmite, pune la dispoziție sau oferi acces la Date Personale, relevante și necesare, în mod individual, în funcție de serviciile prestate de aceștia, unor destinatari și/sau terți (parteneri contractuali ai Marelvi), incluzând partenerii noștri din urmatoarele categorii:

  • furnizorii de servicii operaționale, precum servicii de: curierat, IT, telecomunicații, plăți, prelucrare, formare, stocare, arhivare;
  • furnizorii de servicii de investigații aferente asistenței pentru clienți;
  • furnizorii de servicii de plată financiar-bancare;
  • furnizorii de servicii de marketing / telemarketing, cercetare de piata, marketing direct;
  • furnizori de servicii de analiză a comportamentului utilizatorilor (ex. Google Analitycs) și de optimizare a promovării site-ului prin comunicarea personalizată cu clienții și utilizatorii site-ului (Retargeting Biz Srl);
  • subcontractorii noștri sau subcontractori ai furnizorilor noștri de servicii;
  • furnizorii de service pentru produsele comercializate;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a bunurilor și serviciilor noastre;
  • alte părți contractante și băncile acestora, în legătura cu orice tip de transfer de fonduri;
  • orice partener de afaceri, investitor, cesionar (actual sau potențial) pentru a facilita tranzacțiile cu active comerciale (care pot include o fuziune, achiziție, datorie sau vânzare de bunuri);
  • consilieri profesioniști, precum auditori sau avocați;
  • alte entități și/sau persoane împuternicite de noi (din România sau alte țări UE) implicate în livrarea de materiale de marketing, livrare de marfă;
  • dacă ni se cere sau ni se permite în alt mod să facem acest lucru conform legislație aplicabile.

 

Aceștia sunt furnizori externi de servicii. Te asigurăm că prin reglementări contractuale și acorduri pe GDPR, acești furnizori prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. Aceștia au obligația să păstreze confidențialitatea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal și nu au dreptul să utilizeze Datele dumneavoastra cu Caracter Personal în alt scop decât pentru a efectua serviciile pe care le prestează pentru noi.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități judiciare, autorități publice sau organ guvernamental. Marelvi se asigură că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Este posibil, de asemenea, să distribuim Datele dumneavoastra cu Caracter Personal unor alte terțe părți în cazul în care sunteți de acord cu o astfel de distribuire și avem consimțământul dvs.

 

Intern, Marelvi impune limite in privința persoanelor care au acces la datele cu caracter personal colectate și prelucrate. Astfel, accesul la datele cu caracter personal este limitat la un număr redus de persoane din cadrul Marelvi, care pot fi identificate în mod clar și este determinat prin atribuțiile specificate în fișa postului (în ce scop și ce tip de acces). Toți angajații Marelvi cu drept de acces la datele cu caracter personal beneficiază de o instruire inițială în domeniul protecției datelor. Instruirea este oferită fiecărui nou membru al personalului, urmând ca workshop-uri periodice pe teme privind protecția datelor să fie organizate cel puțin o dată la doi ani pentru toți membrii personalului care au drept de acces la date.

 

  1. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Păstram datele cu caracter personal cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, pe întreaga perioadă a derulării contractului comercial, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

În general, pe Site-uri vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveti cont creat. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

De asemenea, aveți posibilitatea ca din contul dvs. creat pe www.demax.ro:

  • Contul tau -> Setări de confidențialitate -> Șterge contul: să bifați opțiunea Sunt de acord și doresc să îmi șterg contul și solicitarea de a șterge contul, împreună cu toate datele tale personale, va fi procesată în cel mai scurt timp. Ștergerea contului va elimina întregul istoric al achizițiilor, comenzile, produsele favorite și toate celelalte informații care ar putea fi legate de contul tău. Toate detaliile despre comenzile tale și informații similare vor fi pierdute. Nu vei putea restabili accesul la cont după ce aprobăm solicitarea de ștergere a contului.
  • Contul tau -> Setări de confidențialitate -> Date personale anonime: să bifați opțiunea Sunt de acord, și doresc să continui și se va realiza anonimizarea datelor tale personale prin înlocuirea datelor personale stocate cu informații anonime, nepersonale și transmiterea unor date de conectare noi pe email (parola ramane neschimbată). După acest proces, adresa ta de email și toate celelalte date cu caracter personal vor fi eliminate din website.

Datele prelucrate cu scopul de monitorizare a activităților (profilare) și interacțiune cu site-ul de către Retargeting.biz vor fi stocate astfel: datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor înregistrați sau clienților timp de 3 ani.

Dacă participați la o campanie de incentivare, vom păstra datele minim 3 ani (cât este termenul de prescripție pentru acțiunile în justiție) de la finalizarea campaniei.

Dacă veți comanda produse, putem păstra datele pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor de ținere a evidențelor financiar-contabile. După încetarea relațiilor comerciale cu Marelvi, documentele vor fi arhivate și păstrate timp de 10 ani conform legii.

 

  1. În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

Vom lua întotdeauna măsurile necesare pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele.

Înainte de a transfera Datele dumneavoastră cu Caracter Personal în afara SEE, vom lua măsuri pentru a ne asigura că respectivele date vor beneficia de același nivel de protecție ca cel prevăzut de legile aplicabile privind protecția datelor din SEE. Pentru transferurile de date în afara SEE, folosim, dacă este cazul, garanțiile aplicabile, inclusiv clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeană și vă vom pune la dispoziție o copie la cerere.

Pentru a-și presta serviciile, furnizorul nostru de servicii de analiză a utilizatorilor site-ului demax.ro și de optimizare a promovării acestuia prin comunicarea personalizată, Retargeting.biz folosește împuterniciți terți (subcontractori) din EEA și SUA (numai pentru notificările push), iar transferul de date cu caracter personal este facut în temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA: datele sunt reținute/stocate pe durata contractului dintre cele două părți.

Avem, de asemenea, furnizori de marfă a căror sedii/fabrici sunt situate în afara Spațiului Economic European (SEE), în țări care au legi de protecție a Datelor cu Caracter personal diferite de cele din România.

Ne puteți contacta oricând pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., precum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

 

  1. Cum protejam datele dvs. cu caracter personal

Marelvi va depune toate eforturile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal aflate în posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor măsuri rezonabile de securitate în vederea prevenirii accesării, colectării, utilizării, divulgării, copierii, modificării sau aruncării neautorizate, precum și a altor riscuri similare.

Același nivel de protecție este impus contractual de Marelvi și subcontractorilor sau Persoanelor Împuternicite.

Exemple de măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei, pe Site-uri:

  • folosim o conexiune securizată (HTTPS) între dispozitivele tale și site-ul nostru;
  • păstram datele pe servere securizate și asigurăm redundanța stocării acestora;
  • folosim tehnologii de criptare a informațiilor legate de plăți.

Cu toate aceste măsuri luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând totuși riscul ca datele să fie furate și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

  1. Conținut și site-uri web ale terțelor părți

Terțele părți, ale căror site-uri le puteți vizita făcând click pe un link de pe Site-urile Marelvi, pot avea politici de confidențialitate diferite. Nu avem control asupra acestor politici și vă solicităm să citiți declarațiile de confidențialitate ale acestor site-uri înainte de a le furniza orice informații care vă pot identifica.

 

  1. Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal

Regulamentul GDPR îți recunoaște o serie întreagă de drepturi în legatură cu datele tale personale. Toate aceste informații vor fi prezentate în continuare. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne poți contacta folosind detaliile de contact oferite. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date personale și ne rezervăm dreptul să efectuăm verificări suplimentare prin solicitarea de informații care au ca scop confirmarea identității tale. Dacă solicitarea dvs. are legătură cu Site-urile noastre, te rugăm să ne transmiți cererile folosind adresa de e-mail aferentă conturilor create / furnizate pe acestea.

 

Furnizare informații. În cazuri excepționale, când solicitarea ta este nefondată, repetitivă sau excesivă, ne rezervam dreptul să respingem cererea de furnizare a informațiilor, în conformitate cu art. 12 din Regulamentul GDPR.

 

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum 30 de zile. Acest termen poate fi prelungit cu 2 luni în cazuri mai complicate, cum ar fi de exemplu situația în care ai făcut mai multe solicitări, sau cererea ta necesită operațiuni complexe.

 

Drepturile terțelor părți. Vom accepta orice solicitare și o vom trata corespunzător, având în vedere ca răspunsul și soluția oferite să nu afecteze drepturile unor terțe părți, atunci când această posibilitate există.

 

Drepturi legate de datele personale

 

Detalii

Accesul la date

 

Poți să ne soliciți:

·         să confirmăm dacă iți prelucrăm datele cu caracter personal;

·         să îți punem la dispoziție o copie a acestor date;

·         să îți oferim informații despre datele tale personale, cum ar fi de exemplu datele deținute, scopurile în care le utilizăm, dacă le divulgăm unor terți și cui anume, dacă le transferăm în afara granițelor și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi ai cu privire la ele, cum poți face o plângere și cui o poți adresa, de unde am obținut datele tale.

Rectificarea datelor

 

Îți oferim posibilitatea să corectezi aceste informații în mod liber în contul creat pe Site-urile noastre, dar poți și să ne soliciți să rectificăm sau să completăm datele tale personale, atunci când consideri că acestea nu corespund realității. Este posibil să încercăm să verificăm acuratețea datelor înainte de a le rectifica.

Ștergerea datelor

 

Poți să ne soliciți să îți ștergem datele personale în situația în care:

·         acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate;

·         dai curs unui drept legal de a te opune prelucrării;

·         datele au fost prelucrate ilegal;

·         ne revine o obligație legală în acest sens.

Este bine să știi că nu avem obligația să ne conformăm solicitării de ștergere a datelor tale personale în cazul când prelucrarea este necesară:

·         pentru respectarea unei obligații legale;

·         pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță.

Deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care ți-am putea refuza solicitarea de ștergere a datelor personale, pot exista și alte împrejurări în care nu suntem obligați să dam curs unei astfel de solicitări. Să ai în vedere că înaintea trimiterii unei solicitări de acest gen, dacă este vorba de datele salvate în contul creat pe demax.ro, să îți descarci din cont și să îți salvezi local toate documentele ce însoțesc comenzile efectuate la Demax (de exemplu, facturi sau certificate de garanție), indiferent dacă factura fiscală aferentă acestora a fost emisă pe numele tau sau pe numele unei alte persoane fizice sau juridice. În caz contrar, vei pierde accesul la aceste documente.

Restricționarea prelucrării datelor

 

Poți să ne soliciți o restricționare a prelucrării datelor tale personale în cazul în care:

·         acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate;

·         contești exactitatea lor (vezi detaliile legate de rectificarea datelor), pentru a ne permite sa efectuam verificările necesare;

·         prelucrarea este ilegală, însă nu dorești ca datele săfie șterse;

·         datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care a fost realizata prelucrarea, dar ai nevoie de acestea pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;

·         ți-ai exercitat dreptul de a te opune prelucrarii, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza in respectivul caz este inca in desfasurare.

Este bine de știut că putem continua să folosim datele tale personale în urma unei solicitări de restricționare a prelucrării, în cazurile când:

·         avem consimțământul tau;

·         pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță;

·         pentru a proteja afectarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

 

Poți să ne soliciți să îți furnizăm datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit prin mijloace automate. Sau poți să ne soliciți, dacă este tehnic posibil, ca datele tale personale să fie portate direct către un alt operator, dar numai atunci când:

·         prelucrarea se bazează pe consimțământul tău, ori pe încheierea sau executarea unui contract cu tine;

·         prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția la prelucrarea datelor

 

În cazul în care consideri că drepturile și libertățile tale fundamentale prevalează în situația unei prelucrări a datelor tale personale având ca temei legal un interes legitim al nostru, poți să te opui în orice moment acestei prelucrări. De asemenea, te poți opune oricând prelucrării datelor tale în scop de marketing direct (inclusiv crearii de profiluri), fără a fi necesară invocarea vreunui motiv pentru această solicitare. Vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate

 

Nu luam decizii automate sau de creare de profiluri care să aiba efecte juridice ori alt efect semnificativ.

 

Persoana vizată are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 

  1. Modificări ale acestei Politici de Confidențialitate

Putem modifica și actualiza această Politică de Confidențialitate la diferite intervale de timp. Orice modificări aduse Politicii noastre de Confidențialitate vor fi afișate pe aceasta pagină și pe Site-urile noastre. Vă vom notifica despre orice modificări sau adăugiri semnificative aduse acestei Politici de Confidențialitate și vă vom furniza o copie a Politicii de Confidențialitate modificate utilizând adresa de e-mail pe care ne-ați comunicat-o sau prin orice alte mijloace adecvate care asigură notificarea dumneavoastră în legătura cu orice modificări aduse acestei Politici de Confidențialitate.

 

Dacă aveți orice fel de întrebări despre această Politică de Confidențialitate sau doriți să vă exercitați drepturile așa cum sunt acestea prevăzute mai sus, vă amintim faptul că puteți contacta în orice moment Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal al companiei S.C. MARELVI IMPEX S.R.L. prin transmiterea unei solicitari prin e-mail la adresa: dpo@marelvi.ro sau prin poștă/curier la adresa: Calea Cernăuți, nr. 114, Radauți, județul Suceava, cu mențiunea “în atenția Responsabilului Marelvi cu protecția datelor”.