Distribuție

Astăzi firma Marelvi este specializată în distribuţie la nivel naţional şi deţine depozite în oraşe precum Rădăuţi, Bucureşti şi Deva. Alături de acestea depozitul central Rădăuţi se constituie în centru de livrare şi comandă logistică, atât pentru depozitele regionale, cât şi pentru marii clienţi ai firmei. Marelvi deserveşte astfel peste 300 de clienţi din întreaga ţară, respectiv 500 magazine, atât magazine independente, hypermarket-uri, reţele, magazine online, cât și producători de mobilier.


harta_depozite_marelvi

Depozitele oferă condiții de depozitare la standarde europene, sunt dotate cu utilaje de manipulare performante și oferă suprafețe mari de depozitare:

Rădăuți – 6000 mp

București– 5000 mp

Deva – 2500 mp

Creşterea anuală a numărului de contracte de distribuţie încheiate cu producători de electrocasnice a impulsionat dezvoltarea teritorială şi logistică a companiei.  Portofoliul complex de produse, ce cuprinde peste 30 de branduri ale celor mai importanți producători de produse electronice și electrocasnice, stabilitatea financiară şi rețeaua extinsă de parteneri contibuie la menținerea poziției de lider în distribuție pe piața românească.

Distribuim toate categoriile de produse electronice şi electrocasnice, având în gamă peste 25.000 articole care acoperă necesităţile partenerilor noștri. Pentru distributia produselor ne folosim atât de flota proprie, 14 camioane, cât și de terți colaboratori.