Lansare showroom Liebherr în București

Producătorul mondial de aparatură frigorifică de înaltă calitate Liebherr a lansat primul mono-brand shop din Europa alături de Marelvi, importator oficial al produselor frigorifice germane în România. Situat în Swan Office Park din Pipera, pe o suprafață generoasă, showroom-ul prezintă o linie reprezentativă de produse frigorifice ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român.

Datorita cresterii constante a vanzarilor si a interesului pentru acest brand manifestat de consumatorii din Romania, producatorul german Liebherr, impreuna cu Marelvi, importatorul si distribuitor oficial al brand-ului, au decis sa lanseze in Bucuresti primul mono-brand shop din Europa.

In prezent, brand-ul premium Liebherr detine o pondere destul de ridicata din piata electrocasnicelor frigorifice premium din Romania, si din 2008 de cand compania Marelvi reprezinta divizia de produse electrocasnice germane, a devenit unul dintre cele mai importante brand-uri din portofoliu.

lansare showroom liebherr 1Situat in Swan Office Park din Pipera, pe o suprafata generoasa, showroom-ul prezinta o linie reprezentativa de produse frigorifice ce raspund nevoilor si gusturilor variate ale consumatorului roman. Aici vizitatorul poate descoperi cateva dintre produsele vedeta ale marcii, inovatii la nivel mondial, cum ar ficombina frigorifica CBP(esf) 4043, care, cu un consum de doar 129 kilowatipe an, redefineste eficienta energetica – consumul sau este echivalent cu cel al unui bec de 15 W si face parte dintr-o clasa de eficienta energetica nou creata: A+++ (-20%).

Evenimentul de lansare a fost unul de mare anvergura

lansare showroom liebherr 12 Evenimentul de lansare a avut loc pe data de 11 februarie 2015 si s-a bucurat de prezenta Mihaelei Bilic, Doctor Nutritionist, Sergiu Nedelea, presedintele Federatiei Somelierilor din Romania, Marius Tudosiei, Proprietar Bacania Veche, producator si prezentator al emisiunii ‘Sanatatea in bucate, precum si de cei mai importanti jurnalisti din presa de business, home&deco si lifestyle.

lansare showroom liebherr 13 Invitatul special, Thorsten Platt, Head of Business Unit Importers EMEA Liebherr, a oferit o imagine de ansamblu asupra industriei la nivel global si a prezentat importanta strategica pe care Liebherr o identifica in Romania.Marian Burlan, Director Executiv Marelvi, a discutat despre piata locala, evolutia companiei si planurile de viitor.

lansare showroom liebherr 14 Liebherr a revolutionat standardele combinelor frigorifice odata cupatentarea tehnologiei BioFresh, ce permite mentinerea alimentelor la o temperatura putin peste 0⁰C, la umiditatea ideala, pastrand astfel prospetimea acestora pentru o perioada mult mai indelungata decat in frigiderele obisnuite. – subiect abordat de Mihaela Bilic.

lansare showroom liebherr 15 Devenit deja un reper pentru pasionatii de vin datorita racitoarelor Liebherr cu caracteristici speciale, care asigura climatul perfect pentru un vin de calitate: temperatura de depozitare constanta, calitatea optima a aerului, umiditate ridicata, pozitie corecta a sticlelor si protectie UV potrivita. –subiect abordat de Sergiu Nedelea, presedintele Federatiei Somelierilor din Romania.

lansare showroom liebherr 16 „Ne bucura increderea pe care am castigat-o in cadrul familiei Liebherr, care a acceptat sa reprezentam imaginea companiei in Romania si chiar Europa, prin deschiderea, in Bucuresti a primului showroom mono-brand din U.E. Pe parcursul ultimilor ani am putut remarca un interes din ce in ce mai crescut al romanilor pentru imbunatatirea confortului personal si a standardului electrocasnicelor pe care le aleg pentru casa, care a depasit reticenta in fata pretului mai ridicat, dar adecvat al produselor premium. Speram ca, prin deschiderea acestui showroom, clientii nostri sa traiasca experienta universului Liebherr in mod direct si sa se convinga de importanta produselor de calitate”, a declarat Marian Burlan, Director Executiv Marelvi.

Calitatea, design-ul si inovatia Liebherr, acum intr-un singur loc

lansare showroom liebherr 17 In calitatea sa de specialist in industria frigiderelor si congelatoarelor premium, Liebherr dezvolta in permanenta solutii inovatoare pentru o pastrare indelungata a prospetimii alimentelor, pentru o utilizare cat mai usoara si pentru un consum cat mai scazut de energie electrica. Materialele de calitate superioara, prelucrarea perfecta pana in cele mai mici detalii, design-ul exclusivist si tehnologiile de productie dintre cele mai moderne, sunt cateva din argumentele ce sustin renumele Liebherr.

lansare showroom liebherr 18 Liebherr a revolutionat standardele combinelor frigorifice odata cupatentarea tehnologiei BioFresh, ce permite mentinerea alimentelor la o temperatura putin peste 0⁰C, la umiditatea ideala, pastrand astfel prospetimea acestora pentru o perioada mult mai indelungata decat in frigiderele obisnuite. Datorita acestei tehnologii, consumatorii pot beneficia de o alimentatie mai sanatoasa, deoarece in climatul BioFresh, fructele, legumele, produsele lactate, carnea, pestele sau fructele de mare isi conserva vitaminele si mineralele, gustul, precum si aspectul atractiv.

lansare showroom liebherr 19 Liebherr a devenit deja un reper pentru pasionatii de vin datorita vitrinelor pentru vinuri cu caracteristici speciale, care asigura climatul perfect pentru un vin de calitate: temperatura de depozitare constanta, calitatea optima a aerului, umiditate ridicata, pozitie corecta a sticlelor si protectie UV potrivita.

lansare showroom liebherr 191La fel ca vinul, trabucurile trebuie depozitate corect, pentru a se maturiza cum trebuie si chiar pentru a-si creste substantial valoarea. Humidorul de la Liebherr reprezinta solutia perfecta, atat pentru stocarea pe termen scurt, cat si pentru depozitarea trabucurilor cu scopul maturizarii lor, prin controlul temperaturii perfecte, o umiditate constanta si o capacitate suficienta. Realizat din otel inoxidabil si dotat cu o usa de sticla cu protectie UV, aparatul Liebherr pentru pastrarea trabucurilor ofera un design elegant, care va pune in valoare spatiul in care este pastrat.


Galerie foto